Tilpass trefflisten

Etter at du har søkt i Oria gir høyremenyen deg muligheter til å tilpasse trefflisten ytterligere. Materialtype, utgivelsesår, språk og bibliotek kan være fornuftige avgrensninger. Her tar vi en gjennomgang av noen av mulighetene.

Avgrens søket | Vis mer

Avgrens søket under [Tilpass trefflisten]

Materialtype

Dersom du er ute etter et spesifikt format gir denne innstillingen deg mulighet til å avgrense etter spesifikke materialtyper. 

Avdeling

Om du sitter på Juridisk bibliotek og vil se om boka er i hyllene der, kan du velge å kun se treff ved Juridisk bibliotek under [Avdeling]. Husk at du har tilgang til å låne fra alle UBs bibliotek, og at det er mulig å bestille bøker til det biblioteket du oppholder deg på (dette kan ta noen dager). 

Utgivelsesår

Du kan velge et spesifikt år, eller et tidsrom materialet du ser etter skal være utgitt innenfor. F.eks. Utgivelser fra det siste året, eller bøker fra 50-tallet.

Språk

Gir deg kun treff på språket du velger. 

Vis mer

Du får i første omgang treff på artikler du har tilgang til som student/ansatt ved UiO eller OUS. Huker du av for [Vis flere treff] kan du også se og også bestille materiale som ikke finnes på ditt bibliotek.

Personlig tilpasning

Huker du av for personlig tilpasning for du mulighet til å huke av for dine foretrukne fagområder. Dette vil gjøre at du kan få mer relevante treff for faget du velger.

 

Publisert 12. des. 2017 11:22 - Sist endret 12. des. 2017 11:22