Nytt FRITT-tidsskrift lansert

Universitetsbiblioteket gratulerer Juridisk fakultet med lanseringen av Oslo Law Review, et nytt Open Access tidsskrift som bruker UBs FRITT-tjeneste som plattform. Den offisielle lanseringen av tidsskriftet skjer 22. januar på konferansen "Penger og poeng: Har vi råd til å publisere?"

Lee Bygrave (bildet) og Vibeke Blaker Strand er redaktører for Oslo Law Review. Foto: UiO

Oslo Law Review er et fagfellevurdert internasjonalt fokusert tidsskrift som vil dekke alle områder innenfor jus. Ambisjonsnivået er høyt og målet er å bli godkjent på nivå 2 i DPHs liste over autoriserte publiseringskanaler.

- Vi ønsker at Oslo Law Review skal være en foretrukket publiseringskanal for både nasjonale og internasjonale rettsvitenskapelige forskere, forteller professor Lee Bygrave som er redaktør for tidsskriftet sammen med førsteamanuensis Vibeke Blaker Strand. Les hele intervjuelt med Lee Bygrave.

Lansert på FRITT

På UB er vi stolte over at fakultetet har valgt å benytte seg av FRITT til Oslo Law Review. FRITT er en tjeneste UB tilbyr på vegne av UiO for ansatte og studenter som ønsker å etablere et Open Access tidsskrift.

Den offisielle lanseringen av tidsskriftet skjer 22. januar på konferansen Penger og poeng: Har vi råd til å publisere? der bl.a. Vibeke Blaker Strand skal innlede.

Publisert 22. jan. 2015 10:34 - Sist endret 1. des. 2015 13:07