Fem tips til en god studietid

Velkommen som student ved UiO, og velkommen til Universitetsbiblioteket. I våre 19 bibliotek finner du litteraturen du trenger til dine studier, og mye mer!

Foto: UiO/Lars Lørdahl

1. Lån bøker, og forny på nett.

Du kan låne pensum, bøker og annet, helt gratis. Søk i uio.oria.no, hent på hylla og lån. Du kan fornye selv i Oria.

2. E-bøker med tilgang hjemmefra

Som student ved UiO har du tilgang til tusenvis av elektroniske bøker, tidsskrifter og forskningsartikler, uansett hvor du er

3. Hjelp til søk og skriving

Vi hjelper deg med å søke på den smarteste måten og gir deg gode råd om hvordan du gjør oppgaven din bedre. Bli med på et kurs eller spør om hjelp!

4. Arbeidsplasser

I de 19 bibliotekene på UiO er det arbeidsplasser med og uten pc, grupperom og stille lesesaler. Finn din favorittplass fra studiestart!

5. Arrangementer

Faglige og populærvitenskapelige foredrag, utstillinger og direktesendt radioprogram; møt andre studenter og forskere i biblioteket.

Publisert 7. aug. 2017 10:00