Bestille bøker i Oria

Studenter må selv hente bøker som står tilgjengelig i boksamlingen i Domus Bibliotheca og på Læringssenteret i Domus Nova fra mandag 12. september i år.

Bøker i hentehylla.

Bøker i hentehylla kan lånes på utlånsautomaten. Foto: Marianne Karlsen/UiO

Juridisk bibliotek får mange bestillinger på bøker via Oria, og alt for mange av disse bøkene blir aldri hentet. Det betyr at bøker som andre gjerne skulle ha lånt blir stående i hentehylla i en hel uke uten at noen får glede av dem. Vi ønsker at flest mulig skal få lånt de bøkene de har behov for raskt, og endrer derfor rutinene for å bestille bøker fra mandag 12. september i år.

Studenter må nå selv hente bøker som står på hylla i boksamlingen til Domus Bibliotheca eller på Læringssenteret i Domus Nova. Bøker som står i et magasin, eller på et instituttbibliotek, kan som tidligere bestilles i Oria. Du kan også sette deg på venteliste på bøker som er utlånt via Oria.

Publisert 9. sep. 2016 12:34 - Sist endret 9. sep. 2016 12:34