print logo

Kommende arrangementer

Tid og sted: 27. nov. 2014 16:15, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus

Under dette foredraget vil Frode M. Skjeldal ta oss med på en tur i cellens mikrounivers og studere dynamikken av ulike strukturer og organeller.

Iskra Mantcheva
Tid og sted: 28. nov. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Den bulgarsk-norske pianisten Iskra Mantcheva har sin profesjonelle musikkutdannelse fra College of Music i Sofia og State Academy of Music i Bulgaria. Hun har deltatt på en rekke mesterklasser med bl.a. Leif Ove Andsnes.

Duo Oktava
Tid og sted: 5. des. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Duo Oktava så dagens lys i 1988. Begge musikerne er fast ansatt i Oslo-Filharmonien, og har markert seg som spennende kammermusikere i Norge og i utlandet. Duo Oktava har deltatt på flere internasjonale festivaler og spilt over 300 konserter i Norge, Litauen og Frankrike.

Halle og Eriksen
Tid og sted: 10. des. 2014 12:15, Sted: Stort aud., Det odontologiske fak.

Eriksen og Halle hadde sin første konsert noensinne på Lunch med kultur i desember 2007. Litt på slump endte det med at de improviserte over julesanger, noe som ble til prosjektet “Meditations On Christmas”. “Trompetisten Gunnar Halle og pianisten Espen Eriksen er blant de mest uttrykksfulle fra det som vi kan kalle mellomgenerasjonen av norske jazzmusikanter”. (Nettavisen)

Knut Reiersrud
Tid og sted: 19. des. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Knut Reiersrud er en prisbelønt norsk bluesgitarist og komponist, kjent fra en rekke samarbeid i ulike musikksjangere. Han har vært med på rundt tre hundre innspillinger. Med utgangspunkt i norske folketoner og salmer har han og Iver Kleive lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk.

Open Access seminar
Tid og sted: 22. jan. 2015 11:15, Realfagsbiblioteket

Hvilke vitenskapelige, praktiske, politiske og økonomiske vurderinger gjør du når din forskning skal publiseres? Hvordan vil endringene i vitenskapelig publisering påvirke dine valg?