print logo

Kommende arrangementer

Tid og sted: 25. apr. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Johan Svendsen var i sin samtid en ruvende musikalsk lederskikkelse i Norge og Danmark. Han opplevde også store internasjonale triumfer både som komponist og som dirigent. På høyden av sin karrière ble han ansett som mer betydelig enn sin gode venn Edvard Grieg.

Kometjegeren Rosetta
Tid og sted: 7. mai. 2014 10:00, Fredrikkeplassen

Kometjegeren Rosetta er på vei til kometen Churyumov–Gerasimenko. Dit kommer den i august, og i november skal landeren Philae ned på overflaten av kometen.

Tid og sted: 9. mai. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Darling West er en sang og et band. Sangen ble skrevet på en støl på fjellet, der mange av låtene til bandet har blitt til. Med en dragning mot musikken fra landet i vest, den gamle amerikanske folkemusikken, henter de også mye inspirasjon og låtmateriale derifra. Darling West gir noe ærlig og ekte til alle som tar seg tid til å lytte.

Abelprisvinner Yakov Sinai
Tid og sted: 15. mai. 2014 15:15, Realfagsbiblioteket

Hvem er egentlig årets Abelprisvinner Yakov Sinai, og hvorfor får han prisen? Førsteamanuensis Arne B. Sletsjøe fra Matematisk institutt kommer til Realfagsbiblioteket og gir oss en rask oversikt slik at vi kan gå forberedt inn i Abeluka! Mer informasjon kommer!

Tid og sted: 16. mai. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Vakker galskap, overjordiske støyballader, skitten mudderblues eller utfordrende jazzmetal med en tøddel av punk? Hoist! kan servere flere av disse tingene på samme fat. Live byr bandet på en ekstrem tilstedeværelse og et intenst show som holder tak i publikum med en fast hånd. Det er få som går uberørt fra en Hoist!-konsert!!!

Tid og sted: 23. mai. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Mojosa, to gitarer – to stemmer, er et samarbeid mellom de to gitaristene Paul Evans and Paul Miro. Deres sound er blues, og med coverlåter av artister som Robert Johnson, Bessie Smith og Muddy Waters får du en konsert med alt det en blueskonsert skal inneholde.

Tid og sted: 5. jun. 2014 12:00, Vilhelm Bjerknes' hus

Det Matematisk-Naturvitenskapelige fakultet og Realfagsbiblioteket arrangerer inspirasjonsdag for stipendiatene ved fakultetet. Nå har du sjansen til å stille ut poster i foajeen i Vilhelm Bjerknes' hus, samt få med deg nyttige foredrag! Det blir kåring av beste poster ved dekan Morten Dæhlen! Vi inviterer dessuten til middag og møte med bedrifter fra kl. 16:00. NB! Denne delen av arrangementet krever påmelding!

Tid og sted: 6. jun. 2014 12:15, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern, Moltke Moes vei 39

Koret startet opp høsten 2008 og het i begynnelsen “Kor på tvers”. I januar 2009 ble koret formelt stiftet og navnet ble Unikor. Det er mellom 40 og 50 aktive sangere i koret. Tor Tveite er kunstnerisk leder og musikalsk inspirator for koret.