Pålogging for eksterne

Eksterne brukere må registrere seg for å få lånekort og påloggingsmulighet i Oria. Studenter ved andre norske utdanningsinstitusjoner må også registrere seg, men vil deretter kunne logge på UiOs Oria med brukernavn og passord fra egen institusjon.

Brukere uten tilknytning til UiO eller annen norsk utdanningsinstitusjon

Er du ny bruker, må du besøke biblioteket for å bli registrert som låner og få lånekort. Du vil da automatisk få tilsendt påloggingsinformasjon.

  • Gå til Oria og klikk på [Logg på] oppe i høyre hjørne.
  • Hver gang du logger på fra en ny nettleser vil du bli bedt om å oppgi tilhørighet. Som ekstern bruker må du velge BIBSYS.

Pålogging med Feide og BIBSYS som tilhøriget

  • Logg på med brukernavnet ditt (låne-ID-en som står på baksiden av lånekortet) og passordet du har fått tilsendt.

Brukere med tilknytning til annen norsk utdanningsinstitusjon

Er du ny bruker, må du besøke biblioteket for å bli registrert som låner. Oppgi at du er student/ansatt ved en annen utdanningsinstitusjon og vil kunne logge på med brukernavn og passord derfra.

  • Gå til Oria og klikk på [Logg på] oppe i høyre hjørne.
  • Hver gang du logger på fra en ny nettleser vil du bli bedt om å oppgi tilhørighet. Her må du velge den institusjonen ditt brukernavn og passord tilhører, og som du oppga ved registrering, f.eks. OsloMet eller BI.

Pålogging med Feide og OsloMet som tilhøriget

Hvorfor logge på?

Du trenger ikke logge på for å søke, men for å bestille litteratur, lagre søk og trefflister, og administrere dine lån på [Min konto]. 

 

Publisert 12. des. 2017 11:22 - Sist endret 11. feb. 2020 15:48