Få veiledning på HumSam-biblioteket

Besøk vår digitale skranke, eller bestill time for veiledning i hvordan du bruker biblioteket, litteratursøk innen ditt fag, eller EndNote-hjelp.

Bibliotekhjelpen

Våre erfarne bibliotekarer gir deg veiledning i å søke etter kilder, både i bibliotekkatalogen Oria og i databaser. Du kan få hjelp med å finne bøker, tidsskrifter og digitale dokumenter.​
 

Fagsøk og referering

Våre fagansvarlige bibliotekarer hjelper deg å gå mer i dybden i kildene i ditt fag, og har god kjennskap til fagspesifikke databaser. De kan også hjelpe deg med spørsmål om sitering og referanser. ​

Bibliotekar veileder via Zoom.

Digital skranke

Lurer du på hvordan du fornyer lånet ditt i Oria, om printerne kan brukes eller sitter du med en oppgave og trenger hjelp til å søke etter litteratur og håndtere referansene dine? Den digitale skranken fungerer på samme måte som et besøk hos oss. Kom innom vår digitale skranke på Zoom, vi hjelper deg gjerne.

EndNote-hjelp

Har du behov for hjelp med EndNote? Enkle spørsmål kan du raskt få svar på i UiOs EndNote-gruppe på Facebook. Har du vært på kurs og trenger hjelp utover dette, kan du bestille en veiledningstime.