Bokprat : Immun

Immun er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, systemet vi ikke merker noe til før det svikter. Velkommen til bokprat på Medisinsk bibliotek!

Bokprat fra kl 12.00

Forfatter Anne Spurkland snakker om sin nyeste bok Immun.

Veganske og glutenfrie cookies

Vi servere kaffe og te, og forfatterens egne veganske glutenfrie cookies.

Boksalg og boksignering

Etter bokpraten blir det mulig å kjøpe boka og få den signert av forfatteren.

Om boka

Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret vårt holder oss friske, men visste du at det også kan virke for godt, så det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være årsak til at vi blir syke?

Immun er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, som vi ikke merker noe til før det svikter.

Om forfatteren

Bilde av Anne Spurkland
Foto: Gunnar Lothe

Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innenfor autoimmune sykdommer og molekylær immunologi. Hun er også pasjonert kakebaker og blogger. Hun debuterte som sakprosaforfatter i 2011 med en leseverdig, underholdende og nyttig bok der kjøkkenbenken ble brukt som laboratorium for utforskning av kakebakingens grenser. I hennes andre bok, Immun, er det immunsystemet, kroppens mest usynlige organsystem, som er tema.

Hjertelig velkommen!

Publisert 16. jan. 2018 14:21 - Sist endret 10. sep. 2020 10:40