MNKOM Science talk

Hva er gekkoens hemmelige våpen? Ligner hjernen vår på en datamaskin? Kan vi dope oss smartere? Og hvor kommer egentlig oksygenet vi puster fra?

Velkommen til Science talk - en naturvitenskapelig foredragsstafett av årets MNKOM-studenter. De får 5 minutter hver til å snakke om det mest spennende og morsomme innen sitt fagfelt. Oppdag fremtidens formidlere og lær noe nytt om alt fra stråling til kunstig intelligens.

Science talk er MNKOM-studentenes avsluttende eksamen - men i stedet for å teste studentene skal vi feire hvor flinke de er. 

Arrangementet vil bli streamet


MNKOM

MNKOM er et tverrfaglig emne på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet (MN) ved UiO. Hvert vårsemester har vi gleden av å gjøre engasjerte bachelor- og masterstudenter til forskningsformidlere.

Som en del av emnet skal MNKOM-studentene skrive populærvitenskap, leksikonartikkel og kronikk, samt holde et foredrag. Følg MNKOM på Facebook for oppdateringer underveis. Fire ganger i semesteret inviterer vi til MNKOM-lønsj i foajeen i Realfagsbiblioteket. Velkommen til faglig påfyll!  

Receive newsletters from the Science Library

Emneord: formidling, Forskningskommunikasjon, debatt
Publisert 14. mai 2018 11:55 - Sist endret 14. sep. 2020 11:47