Nerdy Science Cakes Competition - Nailed it!

Nå er det snart klart for Nerdy Science Cakes competition igjen. Hurra! Det blir kakefest og baluba med flotte premier, heder og ære - riktignok i digital form denne gangen.

Nerdy Science Cakes

I år feirer vi π-dagen ved å bake hver for oss, men sammen. Mesterkonditor Quentin Coudert fra det franske konditoriet L´ardoise viser vei og vi hermer som best vi kan. Bakeseansen strømmes og cluet er å naile en skikkelig bra versjon av den nerdy kreasjonen. 

Førstepremien i år kaller vi Nailed it. Den som kommer nærmest mesterkonditorens kake vinner!

Dette er jo Nerdy Science Cakes så bidraget som kjører på med sin egen kreative vri vil selvsagt også bli belønnet. Du kan slå deg løs og lage akkurat hva du vil. Her legges det vekt på vitenskapelig omtanke for dekor, utforming, form, fasong og konsept. Legg gjerne ved et abstract.

Og går det kanskje ikke helt veien? Vel, Failed it gis til den som prøver skikkelig hardt, men kanskje ikke lykkes helt. Humor kan ta hele kaka. 

Det vanker selvsagt ærverdig juryering og flotte premier. I tillegg til heder og ære. Og vi nevnte vandrepokalen, gjorde vi ikke?

Vi inviterer alle til kakekonkurranse under hashtagen #NerdyScienceCakes

Slik deltar du:

Følg live-sendingen her i Facebook-arrangementet, og bak sammen med superkonditoren.

Liste med ingrediensene og utstyret du trenger for å bake finner du i arrangementet.

Innsendingsfristen for å delta er mandag 15. mars kl 9. Så rekker du ikke bake mens vi holder på live kan du bake når som helst før fristen er ute. 

Bidragene leveres med bildebevis som lastes opp i feeden på Facebook. Du må ta bilder av kaken du har bakt som gjør det enkelt for juryen å se bakverket. Legg gjerne ved flere bilder. Veldig hyggelig om du får noen til å ta bilde av deg/dere sammen med kaken.

Kåringen vil skje etter innsendingsfristen, og vinnerne vil annonseres på Facebook-siden vår.

 

Ps! Etter livesendingen tar vi en liten fest på zoom for å snakke sammen, og kanskje spise litt kake. Lenke til zoom-etterfest kommer.

 

 

 

 


 

Publisert 1. mars 2021 16:23 - Sist endret 23. nov. 2021 14:35