Halloween på biblioteket: Blodklubben filmquiz og filmvisning

Vi sparker i gang Halloween med Blodklubbens filmquiz og filmvisning. Vi lover fete premier til vinnere og god stemning til alle deltagere. For anledningen åpner vi vår unike pop-up bar med flytende hjerneføde og serverer popcorn til alle.

Illustrasjonsbilde med teksten "The Thing".

Velkommen til Halloweenfeiring med Blodklubbens filmquiz og filmvisning. Blodklubben består av Pål Gustavsen og Nils Brodersen. De er filmentusiaster med en særlig forkjærlighet for det skumle, ubehagelige og brutale. Blodklubben er en nettside dedikert til skrekkfilm, en uhøytidelig og omfattende veiviser inn i sjangerens mangfoldige univers. Denne gangen vil quizen være en generell filmquiz, så du behøver ikke være blodfan av horror for å delta. 

Vi runder av quizen med visning av John Carpenters "The Thing" (1982). Eller "Tingen fra en annen verden" som den så søtt heter på norsk. Skrekkens mester, John Carpenter (Halloween, Escape From New York), har sammen med Kurt Russell og et fantastisk team av skapere av visuelle effekter laget denne gysende klassiskeren. 

Les mer om Blodklubben her.

Åpent og gratis for alle. 18 års aldersgrense.

Publisert 7. okt. 2021 22:08 - Sist endret 23. nov. 2021 14:08