English version of this page

Skeiv litteratur på utstilling 22. juni–1. juli

På Universitetsbiblioteket finner du en stor samling av skeiv litteratur, litteratur som støtter UiOs forskningsgsgrupper, forskningsprosjekter og emner som tar opp LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet.

Under Oslo Pride stiller vi ut noe av denne litteraturen i bibliotekene våre. Se også denne oversikten over litteratur anbefalt av våre fagbibliotekarer.

Juridisk bibliotek

Juridisk bibliotek stiller ut bøker og artikler om LHBTQ, kjønn og seksualitet med et juridisk perspektiv. 

Medisinsk bibliotek

Medisinsk bibliotek stiller ut bøker og artikler om LHBTQ, kjønn og seksualitet - de fleste med et helsefaglig perspektiv.

Velkommen innom vår fargerike utstilling! Alle bøkene i utstillingen er til låns.

Realfagsbiblioteket

Realfagsbiblioteket vil også i år vise frem naturen i alt sitt herlige og kreative mangfold. Naturen er langt fra binærkodet og straight hva angår kjønn, pardannelse, kjærlighet, forplantning og seksualiteter. Ta en kikk på vår utstilling, og lån gjerne med deg en bok –eller tre! Her finnes en myriade av ulike løsninger. Helt naturlig. 

HumSam-biblioteket

Queer fra Japan til Hollywood: På HumSam-biblioteket finner du denne uken utstilt noen av våre mange bøker om LHBTQ, kjønn og seksualitet innen humaniora og samfunnsvitenskap. Alle bøkene i utstillingen er til låns. 
 

Pride-sykkelen i HumSam-biblioteket

 

Publisert 15. juni 2018 08:31 - Sist endret 22. juni 2018 13:13