Litterært lørdagsgodt

Lounge med høytlesning, improteater med Impro Neuf basert på dine forslag og DJ Hedda Larsen Borgan i Domus Bibliotheca på Universitetsplassen. Vi serverer smågodt. Kom og gå som du vil fra kl 14-16.

Program

  • Impro-teateret Impro Neuf lager spontan og improvisert humor, basert på dine forslag. Improstart kl. 14:15 og 15:15
  • Høytlesning mellom hyllene med Litteraturtidsskriftet Lasso, kl. 14:45 og 15:45
  • Mellom hver programpost spiller DJ Hedda Larsen Borgan gromme lørdagslåter mens du spiser så mye smågodt du orker.

 

Impro Neuf

Impro Neuf leverer teater helt uten manus, der alt er improvisert! De gleder seg til å gi deg en smakebit på noe av det morsomste og mest sosiale du kan gjøre som student i Oslo! Impro Neuf er Norges mest inkluderende improteatergruppe og  holder gratis workshops hver uke på Chateau Neuf. I tillegg spiller de en hel haug morsomme forestillinger både på norsk og engelsk. Sjekk ut improneuf.no

 

Høytlesing mellom hyllene

Høytlesning mellom hyllene ble først fremført i HumSam-bibliotekets magasiner i regi av kunstner Hild Borchgrevink. I anledning Studentslippet forflytter denne performancen seg til Domus Biblioteca, og denne gangen er Litteraturtidsskriftet Lasso arrangører.

Litteraturtidsskriftet Lasso er et temabasert litteraturtidsskrift som fokuserer på å gi uetablerte skribenter anledning til å presentere egne skjønnlitterære tekster, samt tekster om litteraturen og dennes rolle.

 

DJ Hedda Larsen Borgan

Hedda Larsen Borgan har siden 2013 sørget for god stemning på steder som Kulturhuset, Parkteatret, Angst, Pauls Boutique og en rekke private eventer. Hun spiller oftest med partner Thea Tovshus. Musikken er en miks av glad hip hop, kul pop, soul og R&B - med både current hits og gamle gode rakkere. 

 

 

 

Bli så lenge eller kort du vil – og nyt en avslappende ettermiddag i et av Oslos fineste bibliotek!
Åpent fra 14-16

Domus Bibliotheca. Foto: UiO/Marianne Karlsen

Arrangementet er en del av Studentslippet.

Fotokreditt (fra toppen): UiO/Simen Kjellin, ImproNeuf, Anne Gry Skonnord, privat og UiO/Marianne Karlsen.

Publisert 7. aug. 2018 10:44 - Sist endret 12. aug. 2018 17:04