English version of this page

Studentslippet - Café at the End of the Universe 

One day only! Under årets Studentslipp kan du besøke Universitetsbibliotekets pop up-kafé og sci-fi-hyllest; Café at the End of the Universe. Vi serverer bærekraftig snacks og drikke, ikoniske filmer og bøker, musikk og god stemning. 

Bildet kan inneholde: neon skilt, tekst, neon, elektronisk skilting, lys.

  • Ta den ultimate "Hvilken sci-fi-helt er du?"-testen
  • Lag din egen sci-fi-button
  • Smak på drikke fra Villbrygg og bærekraftig snacks fra havet
  • Se ikoniske scener fra sci-fi-filmer
  • Bla i en sci-fi-bok (lån gjerne med hjem!) 

Arrangementet er en del av Studentslippet 2019.

Grønt tiltak

Med dette arrangementet ønsker vi å fremme et bærekraftig universitetsbibliotek, som følger med i tiden og tar miljøspørsmålene seriøst. Samtidig ønsker vi at nye studenter skal bli bedre kjent med oss, og hva vi kan tilby under studietiden deres. Biblioteket jobber med formidling for å spre kunnskap, oppfordre til diskusjoner, og å være en god møteplass. Mange av våre arrangementer har et element av gjenbruk, slik at vi fokuserer på å bruke de ressursene vi allerede har. Under Studentslippet vil vi gjerne styrke dette elementet, og tilspisse kunnskapen om bærekraftighet enda mer.

Om Villbrygg

Villbrygg er et håndbryggeri i Oslo som produserer en mengde fermenterte, naturlige drikkevarer uten alkohol eller med lav alkholprosent. På Studentslippet selger de futuristiske, alkoholfrie drinker laget med økologiske råvarer og ville vekster. Må prøves!

Faglige og sosiale arrangementer på biblioteket

UiO-bibliotekene har mange arrangement i løpet av året. Sjekk kalenderen på ub.uio.no eller våre facebook-sider for populærvitenskapelig stand-up, paneldebattter, boklanseringer, filmvisninger, radioshow med mer.

Biblioteket har alt du måtte trenge til forskning og studier, et sted å lese, et sted å få faglig veiledning og et sted å møtes!

Publisert 26. juni 2019 12:50 - Sist endret 16. aug. 2019 12:10