Open mic med Bøygen - Julespesial!

Velkommen til sesongens siste Open Mic på biblioteket! Litteraturtidsskriftet Bøygen og HumSam-biblioteket inviterer til Open mic - Julespesial torsdag 7. desember kl. 18.30. Uglebo stiller med pop up-bar.Denne gangen slår vi til med en "julespesial", med julepynt, julemusikk og julesnacks. Vi oppfordrer alle som kommer til å ta på seg sin beste julegenser! Har du en tekst på lur om julen, så ta gjerne med den òg.

Vi oppfordrer uetablerte så vel som mer erfarne skribenter til å lese dikt, dagboknotater eller utdrag fra noveller og romaner. Kom som du er, les det du har!

Program:


Uglebo har pop up-bar fra kl. 18.30, og selve arrangementet starter kl. 19.00. Det er åpent tema denne kvelden, og maks 7 minutter lesing på hver. Hvis du har lyst å lese opp noe, kan du melde deg på når du kommer, eller sende en melding til Bøygen på Facebook på forhånd.

Arrangementet er åpent for alle, og foregår i underetasjen i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus. Baren selger forfriskninger til hyggelige priser.

---------------------------------------------------------
Open Mic vil fortsette på biblioteket til neste år også, men da ikke hver måned. Følg med på nett og Facebook for mer informasjon.​

 

 

Publisert 28. nov. 2017 15:53 - Sist endret 28. nov. 2017 15:53