Indisk uke i biblioteket!

India og omegn er et område det har vært forsket mye på ved UiO over lang tid. Denne uken setter vi fokus på India og byr på utstillinger, boklansering, førpremiere på film og indisk mat. Velkommen!

Fra filmen "A Kali temple inside out" av Kathinka Frøystad

Velkommen til indisk uke på HumSam-biblioteket!

India og omegn er et område det har vært forsket mye på ved UiO over lang tid. Det er nærmest et utømmelig felt innen alt fra språk og litteratur til religion, filosofi, historie, politikk og sosialantropologi. Denne uken byr vi på utstillinger, boklansering, førpremiere på film og indisk mat.

I biblioteket i Georg Sverdrups hus vil du hele uka finne utstillinger med publikasjoner av forskere ved UiO gjennom ulike epoker og emner tilknyttet India, og gjenstander og bøker fra regionen. UBs egen biblioteksykkel vil være strategisk plassert i og utenfor biblioteket med India-relaterte bøker til utlån. Det pågår også ulike konferanser knyttet til forskning på India på campus denne uken.

Onsdag 6. juni blir det boklansering og førpremiere på film, og mellom de to arrangementene serverer vi enkel indisk fingermat. Les mer om de enkelte arrangementene ved å klikke på lenkene.

Program:

14.15-15.00
Boklansering: Kristin Hanssen: Women, Religion and the Body in South Asia: Living with Bengali Bauls 

15.15-15.45
Enkel servering av indisk fingermat 

16.15-17.45
Førpremiere: «A Kali temple inside out». Etnografisk film fra Kathinka Frøystads siste feltarbeid i Kanpur, India, laget av Dipesh Kharel og Frode Storaas.

Åpent for alle! Velkommen!
 

Arrangør

HumSam-biblioteket
Publisert 18. mai 2018 10:25 - Sist endret 5. juni 2018 14:10