English version of this page

HumSam Digital skranke

Trenger du hjelp eller veiledning med litteratursøking og referansehåndtering? Kom innom vår digitale skranke på Zoom, vi hjelper deg gjerne.

Illustrasjon av to personer i videomøte.

Spør oss om det du lurer på!

• Mandag-onsdag og fredag klokka 12.00-14.00 på Zoom
  • Denne uken er det ikke Digital skranke på torsdag pga. Kristi Himmelfartsdag.

Besøk oss

Drop-in hjelp

Er du i gang med en oppgave, et prosjekt eller en avhandling? Trenger du hjelp eller veiledning i litteratursøking og referansehåndtering? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne.

Det kan være spørsmål om for eksempel:

• Emneord, kildevalg og søkestrategi
  • Litteratur og informasjonssøking
  • Referanser, litteraturlister og EndNote

Målgruppe:

Studenter og ansatte ved Det humanistiske fakultet, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Det teologiske fakultet og Det utdanningsvitenskapelige fakultet.

Metoder og verktøy for litteratursøk

Vi har samlet noen utvalgte ressurser til støtte for litteratursøk, kritisk vurdering av artikler og dokumentasjon av søkestrategi. Gå til Metoder og verktøy for litteratursøk.

Hva er Zoom?

UiOs foretrukne tjeneste for videomøter. Lær mer om Zoom.

HumSam-biblioteket
Publisert 30. apr. 2021 14:00 - Sist endret 3. mai 2021 10:58