Bokprat (julespesial) : Hjerte for hjertet

Hjerte for hjertet er en bok om hjertet, skrevet av en kardiolog med kjærlighet til faget. Wasim Zahid kommer til oss for å snakke om hjertet, og om boka. I tillegg blir det julestemning med julesang, gløgg, pepperkaker og tenning av bokjuletre.

Bokprat: Hjerte for hjertet

Bokprat

Velkommen til bokprat med Wasim Zahid som snakker om sin nyeste bok Hjerte for hjertet : alt om kroppens iherdige motor.

Julespesial

Vi serverer gløgg og pepperkakehjerter, A Scalpella synger julesanger, og vi tenner lysene på bokjuletreet vårt.

Boksalg og boksignering

Etter bokpraten blir det mulig å kjøpe boka og få den signert av forfatteren.

Om boka

Bilde av boka Hjerte for hjertet
Bokomslag Hjerte for hjertet. Illustrasjon: Gyldendal Norsk Forlag.

Svært mange nordmenn blir rammet av en hjertelidelse i løpet av livet, og forfatterens mål er å gjøre leserne bedre i stand til å stille spørsmål og krav til helsevesenet. 

Boka tar for seg det rent fysiologiske ved hjertet som organ, og selvsagt de vanligste hjertelidelsene som infarkt, flimmer og hjertesvikt.

I tillegg er boka full av spennende funn, detaljer og studier både fra eldre og nyere tid. Hva er de eksakte tegnene på et hjerteinfarkt? Hvorfor trodde man lenge at det var hjertet som sentrum for tanker og følelser, og ikke hjernen? Og vil forskerne snart klare å dyrke frem et hjerte som kan transplanteres inn i et menneske?

[Omtale fra boka].

Om forfatteren

Bilde av Wasim Zahid
Wasim Zahid. Foto: privat

Wasim Zahid (f. 1975) er hjertespesialist og forfatter.

Han tok doktorgrad i medisin i 2016, og arbeider til daglig som kardiolog ved Drammen sykehus. Wasim Zahid er en aktiv samfunnsdebattant, blant annet kjent som «twitterlegen», tidligere nestleder i tankesmien Minotenk og fast deltaker i NRK-programmet Hva feiler det deg? 

[Omtale fra forlaget].

 

Arrangementet er gratis.

Publisert 3. des. 2018 15:08 - Sist endret 13. des. 2018 16:51