English version of this page

Veiledningsvakten på Zoom: drop-in hjelp med litteratursøking og referansehåndtering

Trenger du hjelp eller veiledning med litteratursøking og referansehåndtering? Kom innom Veiledningsvakten på Zoom, vi hjelper deg gjerne.

Drop-in hjelp

Er du i gang med en oppgave, et prosjekt eller en avhandling? Trenger du hjelp eller veiledning i litteratursøking og referansehåndtering? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne.

Det kan være spørsmål om for eksempel:

• PICO, emneord, kildevalg og søkestrategi
  • Litteratur og informasjonssøking
  • Referanser, litteraturlister og EndNote

Målgruppe:

Studenter og ansatte ved Det medisinske fakultet, Det odontologiske fakultet og Oslo universitetssykehus.

• Hver onsdag kl 10.00 - 12.00
  • Medisinsk biblioteks Unntaksbibliotek på Zoom

Besøk Veiledningsvakten

Hva er Unntaksbiblioteket?

Savner du biblioteket eller lesesalen? Vi har åpnet virtuelle versjoner av HumSam-biblioteket, Juridisk bibliotek, Medisinsk bibliotek og Realfagsbiblioteket i Zoom.

Velg ditt favorittlokale for å møte ekte, levende bibliotekarer og studenter. "Shut up & Write" med Akademisk Skrivesenter finner du i HumSams rom.

Hva er Zoom?

UiOs foretrukne tjeneste for videomøter. Lær mer om Zoom.

Publisert 6. mai 2020 16:18 - Sist endret 8. juli 2020 11:00