Geo-Onsdag: Naturhistorisk Museum 2022

I semesterets første utgave av Geo-Onsdag vil Jørn Hurum holde foredraget: "Dinosaurer, IDA, meteoritter, gull, sølv og diamanter - Naturhistorisk museum 2022"

Bildet kan inneholde: eiendom, estate, bygning, gress, eiendom.

Foto: Tommy Gildseth/Wikimedia Commons

Det skjer en revolusjon på Naturhistorisk museum. Hele bygningen som før het Geologisk museum er tømt og pusses opp etter alle kunstens regler. 100 år med støv og gamle professorers etterlatenskaper er borte.
Millioner av steiner og fossiler sammen med moderne laboratorier har fått et nytt sted å være på Økern, mens huset skal bli et fantastisk nasjonalt formidlingssentrum for geologi og livets historie.
Planene har vi arbeidet med i åtte år og nå skal de realiseres. Bli med på en første titt på planer, tegninger og temaer som skal inn i huset. Det kan nok bli tid til en overraskelse eller to også.

Arrangementet sendes direkte

GEO-onsdag

En gang i måneden vil forskere i geofag ved UiO fortelle om sin forskning og introdusere geofagene til et vidt publikum, fra førsteårs bachelor-studenter til nysgjerrige kolleger på universitetet, i en hyggelig atmosfære på Realfagsbiblioteket. Det er mulig å stille spørsmål etter foredraget.

Det serveres vafler og kaffe/te.

Alle er velkomne!

Publisert 2. sep. 2019 09:56 - Sist endret 2. sep. 2019 10:27