Library Carpentry (biblioteksløyd)

Bli med på Library Carpentry for å bedre din digitale kompetanse! Møt andre (litt) nerdete kolleger fra biblioteksektoren for å lære om begreper og dataverktøy som kan gi deg ideer til hvordan arbeidshverdagen din som bibliotekar kan bli morsommere og mer effektiv (men ikke nødvendigvis enklere). 

Jobber du med lange lister eller store regneark? XML-filer? Kanskje filer som trenger litt vasking? Har du vært borti koding/programmering, men får ikke brukt det i hverdagen på grunn av praktiske problemer? Føler du at du gjerne skulle forstått mer når din lokale IT-person henter fram kommandolinja og knaster i vei?

I så fall er du ikke alene! Vi ser at mange bibliotekansatte er nysgjerrige på teknologi, men ikke får satt av tiden som trengs for å utforske – sett av disse to dagene til å lære mer og styrke din indre nerd.

Biblioteksløyd er en del av Library Carpentry, og inkluderer flere av de internasjonalt utviklede Library Carpentry modulene. 


    Er det ingen kommende Library Carpentry-sesjoner? Er du interessert i å delta på neste workshop? Registrer deg her så sender vi en epost så snart vi har fått spikret datoer for et kurs til.

    Publisert 17. feb. 2016 15:13 - Sist endret 28. aug. 2019 12:44