Sommerhilsen

Kjære alle kolleger på UB,

Oslo, fjord, bygdøy, båter

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Et akademisk år er over, en intens eksamensperiode er i ferd med å legge seg, det stilner på campusene, studentene beveger seg ut i arbeidslivet og vi har gjort vårt aller beste for å gi dem et godt grunnlag på veien videre, i både student- og arbeidslivet. Nå følger tiden for faglig oppdateringer og for mange konferansesesong, før siste innspurt og med det ferietid.

Til høsten fortsetter vi strategidiskusjonene og følger opp med å invitere oss til dialogmøter med fakultetene. Å lytte til «studentstemmen» blir også en viktig del av strategisamtalene og et arbeid vi ser frem til utover høsten. Så håper vi, som i vår, at mange vil fortsette å engasjere seg i kommende diskusjoner til høsten. Det har vært veldig inspirerende å følge skrivegruppene, innspillseminarene og nå de endelig rapportene – som skal finleses i løpet av sommeren!

Åpen forskning har brakt med seg mange nye utfordringer gjennom det siste året. En hilsen fra rektoratet fra sommerens dekanseminar bringes herved videre: "Takk til hele UB som har stått i «stormens øye» gjennom det siste året."

Takk for at alle bidrar til kvalitet i forskeres og studenters hverdag på UiO, for engasjement, godt samspill og all ekstra innsats gjennom travle semestre.

12. august er det studiestart med høyt aktivitetsnivå for alle på UB. Samme uke er UiO og UB deltagere og bidragsytere på Arendalsuka. Les mer om alle UBs aktiviteter i oppstartuken og studiestart

Men før det ønsker vi alle en solfylt og avslappende sommerferie, så møtes vi igjen til ny giv i august.

God sommer!

Hilsen fra Håvard og Hanne

Av Hanne Graver Møvig, Håvard Kolle Riis
Publisert 24. juni 2019 12:39 - Sist endret 24. juni 2019 12:40