English version of this page

Aktuelle saker fra Medisinsk bibliotek

studenter, bibliotek
Publisert 13. aug. 2021 12:32

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere kopimaskin, og hvordan skaffer jeg meg pensum gratis? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Bokforsider, regnbuemønster
Publisert 8. juni 2021 11:29

Universitetsbibliotekets samlinger inneholder mye skeiv litteratur. Her presenterer vi et utvalg av fagbøker, skjønnlitteratur og tegneserier knyttet til LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet. Listen er oppdatert i juni 2021.

Ordsky
Publisert 21. des. 2020 09:00

Vi tilbyr kurs i litteratursøking i medisinske og tverrfaglige databaser, kritisk vurdering av artikler, referansehåndtering, OA-publisering og forskerprofilering. Les mer om kursene og meld deg på via oversikten nedenfor.

Bildet kan inneholde: produkt, tekst, linje, diskett, teknologi.
Publisert 9. okt. 2020 13:13

Tenesta Zotero Storage er no tilgjengeleg for alle studentar og tilsette ved UiO. Om du legg inn UiO-e-postadressa di i Zotero-kontoen din, får du uavgrensa lagringsplass for å synkronisere PDF-filer og andre vedlegg.