English version of this page

Take away-bibliotek – tilgang til fysisk materiale mens biblioteket er stengt

Universitetsbiblioteket har åpnet et begrenset tilbud for henting av nødvendige bøker og artikler fra bibliotekets fysiske samlinger. Utlånstjenesten vil tilbys innenfor rammene av nasjonale retningslinjer for smittevern. Bibliotekene vil ikke ta imot bøker i retur før byggene gjenåpner.

georg sverdrups hus, bygning, blindern

Medisinsk bibliotek, Juridisk bibliotek, Realfagsbiblioteket og HumSam-biblioteket vil tilby henting av nødvendig materiale fra bibliotekets fysiske samlinger etter påske. Foto: Anita Lørdahl/UB

Tilbud til hvem?

Ansatte og studenter ved UiO og OUS som har behov for trykt materiale som biblioteket ikke kan tilby i elektronisk utgave.

Slik får du tak i bøker

Bestillingen åpnet 14. april og gjøres i nettskjema.

Når materialet er klart får man beskjed på e-post om hvor og når det kan hentes. Utlevering foregår innenfor et begrenset tidsrom på dagen, og skjer tidligst dagen etter bestilling.

Overlevering av bøker skjer utenfor biblioteket, ingen slipper inn i byggene og biblioteket tar ikke imot retur av lånte bøker. Bøkene håndteres etter gjeldende smittevernregler.

Det vil være lokale variasjoner i tilbudet fra de ulike avdelingsbibliotekene.

Alt om tilbudet ved de ulike avdelingsbibliotekene

Publisert 6. apr. 2020 12:49 - Sist endret 21. apr. 2020 08:58