English version of this page

Unntaksbiblioteket - UB på Zoom

Savner du biblioteket eller lesesalen? Vi har åpnet digitale versjoner av Realfagsbiblioteket og HumSam-biblioteket i Zoom. Velg ditt favorittlokale for å møte ekte, levende bibliotekarer og studenter. "Shut up & Write" med Akademisk Skrivesenter finner du i HumSams rom.

Oppdatert: 29.06: Unntaksbiblioteket har stengt f.o.m. 29. juni.

Tilbudet

Vi har laget en digital versjon av lesesalen, Skrivesenteret arrangerer "Shut up & Write", du kan snakke med og få veiledning av bibliotekets ansatte, henge i loungen med andre studenter, eller du kan ta med deg hele kollokviegruppen din inn i ett eget digitalt grupperom.  (Tilbudet varierer litt mellom HumSam-biblioteket og Realfagsbiblioteket.)

Venterommet

Aller først kommer du til venterommet vårt. Her må du kanskje vente litt før du møter en av våre hyggelige ansatte som viser vei til det du ønsker hjelp med. Vi hjelper deg videre til det rommet du vil besøke.

Bildet kan inneholde: bygning, mat hall, lighting, interiørdesign, møbler.HumSam-biblioteket

Åpningstider for GS på Zoom:

Mandag - fredag kl 10:00 - 14:00.
Stengt helligdager.
Onsdag 8. april 10:00 - 12:00

Bildet kan inneholde: kontor, jobb, bygning, pulten, møbler.

Realfagsbiblioteket

Åpningstider for VB på Zoom:

Mandag - onsdag fra kl. 10:00 - 12:00.

Drop-in samtaler med ForVei i Zoom: tirsdag og onsdag fra kl. 10:00 - 12:00.

Digital hjelp fra biblioteket

Vi har laget en samlet oversikt over hele UBs digitale tilbud

Publisert 2. apr. 2020 19:05 - Sist endret 7. aug. 2020 10:53