Bestill en bibliotekar direkte på nett!

NYHET: Vi gjør livet ditt som student eller forsker litt lettere, og tilbyr nå bestilling av veiledning med bibliotekar eller fagansvarlig direkte på nett!

Bildet kan inneholde: av, glass, bygning, utstillingsvindu, refleksjon.

Er du student eller ansatt ved UiO, og trenger hjelp til å finne litteratur til oppgaven din eller å bruke referansestiler og -verktøy? Velkommen til en times veiledning der vi har tid til å gå i dybden! Bestill rett i kalenderen, som er åpen 14 dager frem i tid.

Bestill time

Vi tilbyr disse veiledningskategoriene:

Litteratursøk bachelornivå

Her kan du som er bachelorstudent få hjelp og veiledning til å søke etter relevant litteratur, både i bibliotekkatalogen Oria og i databaser.

Litteratursøk masternivå og høyere

Ønsker du å bli bedre til å søke etter relevant litteratur? Her kan du som er masterstudent, PhD eller UiO-forsker bestille time hos en fagbibliotekar. Du kan få hjelp til å finne relevante kilder og lære hvordan du effektivt søker i bibliotekkatalogen Oria og fagspesifikke databaser.

EndNote-hjelp / EndNote help

Har du behov for hjelp med EndNote? Hvis du har vært på kurs og fremdeles har behov for hjelp, kan du bestille time for hjelp og veiledning av oss.

Flere veiledningstilbud kommer etterhvert!

Publisert 19. feb. 2020 12:42 - Sist endret 19. feb. 2020 13:45