English version of this page

Gjenåpning av leseplasser i Georg Sverdrups hus

HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus åpner igjen for studenter og ansatte fra og med mandag 12. april. Antall leseplasser er redusert på grunn av nye avstandskrav, og må bookes på forhånd.

student som arbeider på leseplassene i HumSam-biblioteket

Nå kan du igjen booke plass og studere i Georg Sverdrups hus. Foto: UiO/ Jarli & Jordan

Skranken i biblioteket vil være bemannet noen timer hver dag. Det vil være vekter til stede ved inngangen og jevnlig inne i biblioteket.

Leseplasser og arealer

• Reservering av plasser gjøres i TP: Rombestilling.
  • Det er pr. 12.4 ca. 260 sitteplasser, hvorav 144 må bookes. Resten er i sofaer, studiebåser, sceneområder osv.
  • Vi har dessverre ingen områder for samarbeid nå pga. avstandsreglene, kun individuelle plasser.
  • Printerne kan brukes.
  • Kollokvierommene er stengt.

Åpningstider (med kort og kode) HumSam-biblioteket f.o.m. mandag 12.4:

• Mandag-fredag 08-22
  • Lørdag-søndag 10-18

Smittevernsregler

• Hold 2 meter avstand til andre.
  • Bruk munnbind når du beveger deg rundt i biblioteket.
  • Bli hjemme om du har symptomer på sykdom.
  • Ha god håndhygiene.
  • Ikke flytt på stoler og bord, de er plassert med tanke på avstandsregler og smittevern.

Eksterne brukere

Eksterne brukere har dessverre ikke tilgang til biblioteket, men kan levere lånt materiale i varemottaket på Georg Sverdrups hus hverdager mellom 9-16.

Publisert 9. apr. 2021 14:37 - Sist endret 9. apr. 2021 14:48