Aktuelle saker fra Juridisk bibliotek

studenter, bibliotek
Publisert 5. jan. 2022 11:30

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere kopimaskin, og hvordan får jeg fri tilgang til pensum? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Bokforsider, regnbuemønster
Publisert 8. juni 2021 11:29

Universitetsbibliotekets samlinger inneholder mye skeiv litteratur. Her presenterer vi et utvalg av fagbøker, skjønnlitteratur og tegneserier knyttet til LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet. Listen er oppdatert i juni 2021.

To kyllinger
Publisert 29. mars 2021 10:49

Knekker du våre juridiske påskenøtter? Tre heldige vinnere får en overraskelse i posten. Løsningsordet må sendes inn før tirsdag 6. april kl. 09.00.

Oppdatert: løsningsordet var FORSKRIFT. Tre heldige vinnere er trukket, gratulerer!

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, majorelle blå, grafisk design.
Publisert 16. mars 2020 17:25

Skriver du juridisk masteroppgave? Vi kan hjelpe deg med henvisninger og litteraturliste selv om lokalene til biblioteket er stengt.

Oppdatert 18. mai 2020.