Aktuelle saker fra Juridisk bibliotek

studenter, bibliotek
Publisert 16. aug. 2022 09:00

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere printer, og hvordan får jeg fri tilgang til pensum? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Bokforsider, regnbuemønster, vindu
Publisert 7. juni 2022 16:25

Universitetsbibliotekets samlinger inneholder mye skeiv litteratur. Her presenterer vi et utvalg av fagbøker og skjønnlitteratur knyttet til LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet.

Fire kyllinger på en lovsamling
Publisert 8. apr. 2022 07:00

Knekker du våre juridiske påskenøtter? Løsningsordet må du sende inn før tirsdag 19. april kl. 09.00. Vi trekker tre heldige vinnere!

Bilde av nettleser som viser Ezproxy-bokmerket.
Publisert 9. des. 2021 15:22

EZproxy-bookmarkleten er en nettleserutvidelse som gjør det enkelt å se om du har fullteksttilgang til bibliotekressurser, uten å måtte gå via Oria.

Bokforsider
Publisert 2. juni 2021 13:08

Et år etter opptøyer og demonstrasjoner er Black Lives Matter-bevegelsen like aktuell. UBs leseliste gir deg aktuelle og historiske boktips for å forstå debatten rundt rasisme i Norge og resten av verden, fra Eg snakkar om det heile tida av Camara Lundestad Joof til Why I'm no longer talking to white people about race av Reni Eddo-Lodge.

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, majorelle blå, grafisk design.
Publisert 16. mars 2020 17:25

Skriver du juridisk masteroppgave? Vi kan hjelpe deg med henvisninger og litteraturliste selv om lokalene til biblioteket er stengt.

Oppdatert 18. mai 2020.