Stengt i Domus Bibliotheca i sommer

Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca vil være stengt fra 12. juni til og med 31. juli i år på grunn av byggearbeider. Biblioteket åpner igjen tirsdag 1. august.

Her kommer den nye skranken.

Her kommer den nye skranken i Domus Bibliotheca. Foto: Marianne Karlsen/UiO.

Byggearbeider i Domus Bibliotheca

I sommer blir det byggearbeider i lokalene til biblioteket. Skrankeområdet skal bygges om, og vi skal få en ny og mer funksjonell skranke ved inngangspartiet. Deler av den gamle skranken skal gjøres om til et område hvor du kan sitte og lese tidsskrifter, eller bare slappe av. I tillegg skal Midtrommet oppgraderes med AV-utstyr m.m.

Juridisk bibliotek vil være helt stengt for besøkende fra 12. juni til og med 31. juli. Vi beklager ulempen dette medfører for våre brukere.

Kontakt oss

I byggeperioden kan du kontakte oss fortrinnsvis på e-post ujur@ub.uio.no, eller via telefon 22 85 98 85. Telefonen vil i utgangspunktet være betjent fra 9-15 i tiden 12.06-23.06, og fra 10-14 i tidsrommet 26.06-31.07. I perioder med mye støy, eller lite bemanning, vil telefonen være ubetjent.

Retur av bøker

Vi setter ut en bokkasse i hallen i Domus Bibliotheca, slik at du kan levere tilbake bøker hos oss i hele sommer (mandag-fredag: 10-14). Du kan også returnere bøker ved et av de andre bibliotekene ved Universitetsbiblioteket, se oversikt over åpningstider.

Bokskap

Bokskapene i Domus Bibliotheca må tømmes senest onsdag 7. juni. Torsdag 8. juni klipper vi hengelåsene, og tømmer skapene. Vi tar vare på innholdet i skapene som blir tømt, og du kan kontakte oss på e-post eller telefon for å avtale henting.

Publisert 29. mai 2017 12:59 - Sist endret 6. juli 2017 14:33