Aktuelle saker fra Juridisk bibliotek i 2020

Bildet kan inneholde: produkt, tekst, linje, diskett, teknologi.
Publisert 9. okt. 2020 13:13

Tenesta Zotero Storage er no tilgjengeleg for alle studentar og tilsette ved UiO. Om du legg inn UiO-e-postadressa di i Zotero-kontoen din, får du uavgrensa lagringsplass for å synkronisere PDF-filer og andre vedlegg.

Jente som slapper av med bok i gresset.
Publisert 23. juni 2020 12:02

HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus er åpent. De andre bibliotekene holder take away-biblioteket åpent i sommer, men med reduserte åpningstider. Vi planlegger for vanlige åpningstider for alle avdelinger fra 10. august, under forutsetning av at situasjonen tillater det.

Bildet kan inneholde: tekst, teknologi, gadgeten, linje, elektronisk apparat.
Publisert 6. mai 2020 09:15

Gjennom nye avtaler med Wiley og Taylor & Francis får studenter og ansatte ved UiO og OUS nå tilgang til over 120.000 flere e-boktitler enn tidligere. Totalt har vi nå tilgang til over 900.000 e-bøker i bibliotekets katalog Oria.

Skrivementorer veileder i zoom
Publisert 4. mai 2020 10:55

Akademisk skrivesenter er et veiledningstilbud for studenter og ansatte ved UiO. Selv om lokalet er stengt, er tilbudet åpent på nett for store og små henvendelser omkring studiesituasjonen generelt og oppgaveskriving spesielt.

Bildet kan inneholde: tekst, oransje, font, blad, linje.
Publisert 20. apr. 2020 12:58

Atekst er en viktig tjeneste for søking i norske aviser for studenter og ansatte/forskere. Det er etablert  en løsning som gir mulighet for søk i Atekst for de som har et særskilt faglig behov.

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, majorelle blå, grafisk design.
Publisert 16. mars 2020 17:25

Skriver du juridisk masteroppgave? Vi kan hjelpe deg med henvisninger og litteraturliste selv om lokalene til biblioteket er stengt.

Oppdatert 18. mai 2020.