English version of this page

Digital hjelp fra Juridisk bibliotek

Juridisk bibliotek kan hjelpe deg digitalt selv om vårt bibliotek er delvis stengt. Domus Juridica åpner igjen mandag 3. august.

Oppdatert 26. juni 2020

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Biblioteket er delvis stengt, men vi er åpne på nett! Trenger du hjelp til å søke etter litteratur, eller har andre spørsmål kan vi hjelpe deg. Kontakt oss på e-post eller telefon

Domus Juridica åpner for studenter igjen mandag 3. august, og da åpner biblioteket igjen også. Se åpningstider i sommer

Retur av bøker

Du kan levere tilbake bøker i Domus Juridica, eller ved et av våre andre bibliotek. Se oversikt over hvor og når du kan levere bøker

Litteratur fra samlingen

Du kan bestille litteratur fra UBs samlinger vi Oria. Du får hentemelding når vi har funnet frem materialet til deg, og hentingen skjer i vårt take away-bibliotek i Domus Juridica. Se oversikt over hentetider.

Elektronisk litteratur og juridiske kilder

Studenter og ansatte ved UiO har tilgang til alle våre digitale ressurser hjemmefra, mens utvalget dessverre er begrenset for deg som ikke tilhører UiO.

Du finner lenker til de mest brukte juridiske kildene via fagsiden for jus. Her finner du også gode oversikter over hvor  du kan finne juridiske e-bøker og juridiske artikler.

I Oria finner du litteratur, både fysisk og digital, som biblioteket har kjøpt inn. Hvis du bare vil se det vi har digitalt kan du søke etter kun elektroniske ressurser

Se også veiledning om hvordan du leser artikler i Oria på nett for mer hjelp. Veiledningen kan også brukes for å lese e-bøker.

Publisert 17. mars 2020 16:33 - Sist endret 26. juni 2020 09:34