Henvisningssjekken våren 2020

Skriver du juridisk masteroppgave? Vi kan hjelpe deg med henvisninger og litteraturliste selv om lokalene til biblioteket er stengt.

Oppdatert 18. mai 2020.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Har du kilder du ikke vet hvordan du skal henvise til? Er du usikker på om du har satt opp litteraturlista på en god måte? Når er det egentlig nødvendig å henvise ved bruk av fotnoter og når er det helt overflødig? Se vårt forslag til hvordan du kan henvise i juridiske arbeider.

Digital veiledning 

Inntil biblioteket i Domus Juridica åpner igjen kan våre bibliotekarer veilede deg fra sine hjemmekontorer. Du kan kontakte oss via:

  • E-postujur@ub.uio.no
    Oppgi om du ønsker veiledning via Zoom, så tar vi kontakt for å avtale tid. 
  • Telefon: 22 85 98 85
    Telefonen er betjent mandag–fredag kl. 10–15. Telefonen er stengt 21.–22. mai.

Henvisningssjekken

Våren 2020 blir Henvisningssjekken arrangert digitalt via Zoom. Du kan få inntil 30 minutter veiledning, og det er fint om du har forberedt deg i forkant for å få størst mulig utbytte av veiledningen.

Du trenger ikke avtale tid på forhånd. Ved stor pågang kan det hende at du må vente litt i venterommet vårt før det blir din tur.

Besøk Henvisningssjekken

Om tidspunktet for Henvisningssjekken ikke passer for deg, så kan du kontakte oss via e-post eller telefon for å avtale inidividuell veiledning.

Kommende arrangement:

Error: Failed to load feed: /kurs-arrangement/arrangementer/ujur/2020/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed
Publisert 16. mars 2020 17:25 - Sist endret 8. juli 2020 10:26