Henvisningssjekken våren 2020

Skriver du juridisk masteroppgave? Vi kan hjelpe deg med henvisninger og litteraturliste selv om lokalene til biblioteket er stengt.

Oppdatert 7. april 2020.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Har du kilder du ikke vet hvordan du skal henvise til? Er du usikker på om du har satt opp litteraturlista på en god måte? Når er det egentlig nødvendig å henvise ved bruk av fotnoter og når er det helt overflødig? Se vårt forslag til hvordan du kan henvise i juridiske arbeider.

Digital veiledning 

Inntil biblioteket i Domus Juridica åpner igjen kan våre bibliotekarer veilede deg fra sine hjemmekontorer. Du kan kontakte oss via:

Henvisningssjekken

Våren 2020 blir Henvisningssjekken arrangert digitalt via Zoom. Du kan få inntil 30 minutter veiledning, og det er fint om du har forberedt deg i forkant for å få størst mulig utbytte av veiledningen.

Du trenger ikke avtale tid på forhånd. Ved stor pågang kan det hende at du må vente litt i venterommet vårt før det blir din tur.

Om tidspunktet for Henvisningssjekken ikke passer for deg, så kan du kontakte oss via e-post eller telefon for å avtale inidividuell veiledning. 

Kommende arrangement:

Publisert 16. mars 2020 17:25 - Sist endret 7. apr. 2020 17:18