Meråpent bibliotek i Domus Juridica

Juridisk bibliotek er inntil videre stengt for eksterne brukere, mens studenter og ansatte med adgangskort har tilgang til meråpent bibliotek.

Meråpent bibliotek

Meråpent er en tjeneste som gir studenter og ansatte med adgangskort tilgang til biblioteket i Domus Juridica fra kl. 5–24 alle dager.

Når biblioteket er meråpent må du bruke automatene til å låne og returnere bøker.

Husk å følge smittevernsreglene til enhver tid når du er i biblioteket!

Elektronisk litteratur og juridiske kilder

Studenter og ansatte ved UiO har tilgang til alle våre digitale ressurser hjemmefra

Du finner lenker til de mest brukte juridiske kildene via fagsiden for jus. Her finner du også gode oversikter over hvor  du kan finne juridiske e-bøker og juridiske artikler.

Oria finner du litteratur, både fysisk og digital, som biblioteket har kjøpt inn. Hvis du bare vil se det vi har digitalt kan du søke etter kun elektroniske ressurser

Se også veiledning om hvordan du leser artikler i Oria på nett for mer hjelp. Veiledningen kan også brukes for å lese e-bøker.

Retur av bøker for eksterne brukere

Eksterne brukere må inntil videre returnere bøker ved et av de andre bibliotekene ved UiO.

Kontakt oss

Trenger du hjelp til å søke etter litteratur, eller har andre spørsmål kan vi hjelpe deg. Du kan kontakte oss på e-post, telefon eller chat

Publisert 10. nov. 2020 11:52 - Sist endret 10. nov. 2020 11:52