Juridisk bibliotek flytter til Domus Juridica

I januar 2020 kan vi ønske alle våre brukere velkommen til et samlet Juridisk bibliotek i Domus Juridica ved Tullinløkka.

Foajeen i det nye bygget Domus Juridica.
Trappen fra inngangspartiet i Domus Juridica leder deg rett opp til vårt nye bibliotek. Illustrasjon: MAD arkitekter

Juridisk bibliotek skal flytte inn i det helt nye bygget som Entra Eiendom bygger i Kristian Augusts gate 17 ved Tullinløkka. Det nye bygget har fått navnet Domus Juridica, og blir et lyst og fargerikt bygg.

Domus Juridica skal huse 4000 studenter og ansatte ved Det juridiske fakultet, og Juridisk bibliotek blir en viktig del av læringsmiljøet for jusstudentene i nybygget.

I dag har Juridisk bibliotek samlinger i flere ulike bygg. I de nye lokalene i Domus Juridica skal vi samlokaliseres til ett bibliotek. Det er en omfattende flytteprosess, og for å få kabalen til å gå opp skal Kriminologibiblioteket og Rettsinformatikkbiblioteket flytte til Domus Bibliotheca i juni.

Høsten 2019

Biblioteket i Domus Bibliotheca vil være stengt for publikum fra 7. desember 2019 til og med 5. januar 2020. I denne perioden vil vi derfor ha et redusert tjenestetilbud, og deler av samlingen vil være utilgjengelig. Vi beklager ulempene dette medfører.

Læringssenteret i Domus Nova har ordinære åpningstider fra mandag 12. august til og med fredag 15. november.

Biblioteket for offentlig rett, Biblioteket for petroleumsrett og europarett samt Rettshistorisk samling holder åpent som vanlig høsten 2019.

Noe du lurer på om flyttingen?

Har du spørsmål om flyttingen kan du ta kontakt med Juridisk bibliotek.

Publisert 13. juni 2019 08:29 - Sist endret 13. juni 2019 09:26