English version of this page

Juridisk bibliotek stengt fra og med 9. desember til og med 5. januar grunnet flytting

Juridisk bibliotek flytter til Domus Juridica på Tullinløkka og holder stengt fra og med 9. desember 2019 til og med 5. januar 2020. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt nye bibliotek mandag 6. januar 2020.

Biblioteket i Domus Juridica
Det nye biblioteket i Domus Juridica. Foto: Marianne Karlsen/UiO.

Juridisk bibliotek flytter til Domus Juridica på Tullinløkka. Flyttingen omfatter alle de juridiske bibliotekene med unntak av Rettshistorisk samling.

På grunn av flyttingen holder vi stengt fra og med 9. desember 2019 til og med 5. januar 2020. Vi beklager ulempene dette medfører for deg.

Tilgang til våre samlinger og tjenester

I flytteperioden vil det bli begrenset tilgjengelighet til våre samlinger og tjenester:

• Våre trykte samlinger vil være helt utilgjengelige fra 9. desember til 5. januar. Du kan dessverre ikke låne litteratur fra oss i denne perioden.
  • Fra 18. desember kan du bestille litteratur i Oria med hentested i Domus Juridica. Bestillinger blir effektuert tidligst mandag 6. januar 2020.
  • Har du behov for å låne inn litteratur fra andre bibliotek?
    • Studenter bør bestille så raskt som mulig i Oria, og senest innen fredag 22. november. Det tar tid å få tilsendt bøker fra andre bibliotek, og vi har ingen hentehylle i perioden 9. desember til 5. januar.
    • Ansatte på fakultetet kan bestille lån fra andre bibliotek som vanlig, men vi har redusert kapasitet til å behandle bestillinger i flytteperioden.
  • Ønsker du utskrift av masteroppgaver med begrenset tilgang (tilgangskode A) i DUO? Kontakt oss på e-post (ujur@ub.uio.no) snarest mulig, og senest innen onsdag 4. desember.
  • Telefonen vil være stengt fra 9. desember, og åpner igjen mandag 6. januar.
  • Du kan kontakte oss på e-post i hele flytteperioden: ujur@ub.uio.no.

Vi minner samtidig om at studenter og ansatte har tilgang til e-bøker, tidsskriftsartikler, databaser og andre elektroniske ressurser i Oria via tilgang hjemmefra. Du kan også benyttte de andre bibliotekene ved Universitetsbiblioteket.

Retur av bøker

Siste frist for å returnere bøker i Domus Bibliotheca er fredag 6. desember kl. 17.00. Lån med forfall i flytteperioden kan beholdes til 6. januar 2020 uten at det påløper gebyrer. Husk at du alltid kan levere bøker hos de andre bibliotekene ved Universitetsbiblioteket.

Hentehyllen i Domus Bibliotheca

Har du bestilt bøker med hentested i Domus Bibliotheca? Bøker på hentehyllen må hentes innen vi stenger fredag 6. desember kl. 17 selv om du har fått hentefrist i uke 50 (9.-13. desember).

Har du bokskap i Domus Bibliotheca?

Du må tømme bokskapet og fjerne hengelåsen innen onsdag 4. desember 2019. Torsdag 5. desember blir hengelåsene klippet og skapene tømt. Vi har dessverre ikke mulighet for å oppbevare innhold i klippede bokskap på grunn av flyttingen.

Noe du lurer på?

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på e-post: ujur@ub.uio.no.

Publisert 14. nov. 2019 11:00 - Sist endret 15. nov. 2019 09:09