Kriminologibiblioteket og Rettsinformatikkbiblioteket flytter

Bibliotekene ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi og Senter for rettsinformatikk flytter til Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca.

Juridisk bibliotek flytter til Domus Juridica i desember 2019, og alle våre bibliotek skal samlokaliseres i det nye bygget. For å få flyttekabalen til å gå opp skal Kriminologibiblioteket og Rettsinformatikkbiblioteket flytte til Domus Bibliotheca i sommer. Fredag 14. juni 2019 er siste åpningsdag.

Når blir samlingene tilgjengelige igjen?

Det er store mengder med bøker som skal flyttes, og samlingene vil være utilgjengelige fra 17.-21. juni. Fra mandag 24. juni pakker vi samlingene opp igjen i Domus Bibliotheca.

Retur av bøker

Etter 14. juni kan bøker leveres tilbake i Domus Bibliotheca, eller hos et av de andre bibliotekene ved Universitetsbiblioteket.

Noe du lurer på?

Har du spørsmål om flyttingen kan du ta kontakt med Juridisk bibliotek

Rettsinformatikkbiblioteket i Domus Nova
Rettsinformatikkbiblioteket i Domus Nova. Foto: Marianne Karlsen/UiO.

Publisert 27. mai 2019 08:30 - Sist endret 13. juni 2019 08:34