Læringssenteret i Domus Nova stenger 15. november 2019

Det juridiske fakultet og Juridisk bibliotek skal flytte ut av Domus Nova. Fredag 15. november 2019 blir siste åpningsdag for Læringssenteret.

Læringssenteret i Domus Nova
Læringssenteret i Domus Nova har siste åpningsdag 15. november 2019.

Det juridiske fakultet og Juridisk bibliotek skal snart flytte til Domus Juridica ved Tullinløkka. Før den tid må vi rydde, pakke og flytte ut av Domus Nova. Fredag 15. november 2019 er siste åpningsdag for Læringssenteret.

Biblioteket i Domus Bibliotheca utvider åpningstidene og har helgeåpent fra 16. november.

Retur av bøker

Etter 15. november og frem til 6. desember kan du levere bøker i Domus Bibliotheca. Juridisk bibliotek er stengt fra og med 9. desember 2019 til og med 5. januar 2020.

Husk at du alltid kan levere bøker hos de andre bibliotekene ved Universitetsbiblioteket.

Hentehyllen i Læringssenteret

Har du bestilt bøker med hentested i Læringssenteret? Etter 15. november endrer vi automatisk hentestedet til Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca og du trenger derfor ikke gjøre noen endringer i dine bestillinger.

Bøker som står på hentehyllen i Læringssenteret, og som ikke er hentet innen 15. november, blir flyttet til hentehyllen hos Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca. Boken beholder samme hentenummer.

Noe du lurer på?

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Juridisk bibliotek.

Publisert 25. okt. 2019 07:35 - Sist endret 15. nov. 2019 18:54