English version of this page

Aktuelle saker fra Medisinsk bibliotek

Bildet kan inneholde: tekst, teknologi, gadgeten, linje, elektronisk apparat.
Publisert 6. mai 2020 09:15

Gjennom nye avtaler med Wiley og Taylor & Francis får studenter og ansatte ved UiO og OUS nå tilgang til over 120.000 flere e-boktitler enn tidligere. Totalt har vi nå tilgang til over 900.000 e-bøker i bibliotekets katalog Oria.

Skrivementorer veileder i zoom
Publisert 4. mai 2020 10:55

Akademisk skrivesenter er et veiledningstilbud for studenter og ansatte ved UiO. Selv om lokalet er stengt, er tilbudet åpent på nett for store og små henvendelser omkring studiesituasjonen generelt og oppgaveskriving spesielt.

Bildet kan inneholde: jobb, typing, skriveinstrument tilbehør, hånd, læring.
Publisert 8. mars 2020 21:23

Tidsskriftpakkene fra PsycARTICLES og ProQuest Health Research Premium Collection er ikke lenger tilgjengelige etter 1.mars 2020. Ved UiO og OuS har vi hatt tilgang til disse tidsskriftpakkene gjennom Helsebiblioteket.  Oppdatering pr 23. mars: Få tak i artikler med "Get it now"

Bildet kan inneholde: tekst, font, teknologi, elektronisk apparat.
Publisert 5. mars 2020 11:54

Nå har vi endelig fått IT-vakter i skranken på Medisinsk bibliotek på Rikshospitalet. De er tilgjengelige mandager mellom 09-15, og tirsdager mellom 14-16.

aviser
Publisert 22. jan. 2020 20:03

På grunn av en kraftig prisøkning og nye vilkår fra 2020, oppfordrer vi til at Mediearkivet Atekst kun brukes til forskning, ikke til daglig avislesning.

Ordsky
Publisert 18. des. 2019 15:59

Vi tilbyr kurs i litteratursøking i medisinske og tverrfaglige databaser, kritisk vurdering av artikler, referansehåndtering, OA-publisering og forskerprofilering. Les mer om kursene og meld deg på via oversikten nedenfor.

Skjermdump av databasen PubMed
Publisert 13. des. 2019 12:42

PubMed har nå kommet i ny drakt, hvor målet er å gi brukerne hurtigere tilgang på relevant biomedisinsk forskning ved å øke søkekvaliteten og forbedre brukervennligheten. Biblioteket svarer på alle spørsmål du måtte ha.