Have a MEDLINE Christmas: En fagfellevurdert julekalender

Følg med på Medisinsk bibliotek sin julekalender! Hver dag fram til jul gir vi deg julete, tullete eller underlige artikler som egner seg godt som pauser i eksamenslesingen, på trikken hjem fra nattevakt eller hvis du er mett på tungt fagstoff.

God jul fra Beinbjørg!

God jul fra Beinbjørg og Medisinsk bibliotek! Foto: Else Dagfrid Bratland.

Christmas Research

Noen medisinske tidsskrifter har som tradisjon å publisere et noe utradisjonelt julenummer. Der publiseres det gjerne fjas under overskrifter som Holiday Reviews, Christmas Research eller Circumstantial Evidence.

Underlig forskning hver dag

Fram til jul kommer vi på Medisinsk bibliotek til å presentere en av disse artiklene hver dag. Noen av artiklene er litt julete, andre litt tullete, og noen er objektivt sett hysteriske. Skulle gjerne bedt dere dømme selv, men det ville vært å kaste objektiviteten på sjøen.

Artiklene egner seg godt som pauser i eksamenslesinga, hvis du er litt mett på tungt fagstoff men fremdeles syns PDF er et gøyalt leseformat. Vi har selvfølgelig tilgang til fullteksten av alle artiklene på UiO og OUS sitt nettverk. Skulle tatt seg ut om dere bare fikk et abstract. På kalde desemberkvelder kan det anbefales å nyte lesingen med en kopp varm kakao.

Følg med!

Kalenderen blir publisert på FacebookTwitter og Medisinsk bibliotek sine nettsider. God fornøyelse!

Publisert 30. nov. 2017 11:07 - Sist endret 30. nov. 2017 12:48