English version of this page

Få tilgang til lærebøkene hjemmefra med ClinicalKey Student

Nå får du tilgang til mer enn 250 lærebøker innen medisin og helsefag med ClinicalKey Student. Universitetet i Oslo har testtilgang på denne plattformen ut mai 2020.

Bildet kan inneholde: oransje, font, gul, tekst, logo.

ClinicalKey Student fra Elsevier.

Hva er ClinicalKey Student?

ClincalKey Student er en nyutviklet læringsplattform fra Elsevier. Her finner du alt på et sted:

• 250 lærebøker
  • 850 videoer
  • 85 000 bilder som er copyright-klarert
  • 15 000 kliniske oppsummeringer

Studer smart med Study tools

ClincalKey Student har en egen læringsmodul (Study tools) som gir deg mulighet til å lage bokmerker, merke tekst, legge på notater o.l. I tillegg har du muligheten til å dele disse med andre studenter.

Studenter og faglærer kan også opprette oppgaver som kan deles med andre.

Last ned ClicicalKey Student Bookshelf

Du kan laste ned ClinicalKey Student Bookshelf app fra iOS og Android app stores for å lese, lage notater og jobbe offline i Study tools. Du må være koblet til Eduroam for å laste ned appen.

Hvordan får jeg tilgang?

Er du student eller ansatt ved UiO må du opprette en personlig bruker og logge deg på.

Er du ansatt ved OUS må være koblet på OUS-nettet når du registrerer deg.

Registrer deg

Hjelpemidler:

Videoveiledning:

Gi oss din mening!

Har du prøvd ClinicalKey Student? Vi vil gjerne høre hva du synes om den. Send oss din tilbakemelding her: medisinsk.bibliotek@ub.uio.no

Publisert 1. apr. 2020 12:44 - Sist endret 1. apr. 2020 16:21