English version of this page

Bli kjent med IT-vaktene

Nå har vi endelig fått IT-vakter i skranken på Medisinsk bibliotek på Rikshospitalet. De er tilgjengelige mandager mellom 09-15, og tirsdager mellom 14-16.

Løser dine IT-utfordringer

IT-vaktene svarer på spørsmål om IT-tjenestene ved UiO og hjelper med problemer knyttet til dette. De er dyktige og hjelpsomme, så ikke nøl med å spørre.

Hvem er du?

IT-vakt sitter foran en pc og smiler
Kristine er klar for å hjelpe. Foto: Nikolai Vågnes/UiO

Jeg heter Kristine og studerer første året på en bachelor i Informatikk: Robotikk og intelligente systemer. Jeg jobbet for Student-IT på Realfagsbiblioteket forrige semester, men er på Rikshospitalet dette semesteret.

Jeg kan blant annet hjelpe dere med:

• Å få tak i brukernavn og passord til kontoen din hvis du har glemt dem
  • Finne ut av hvorfor kontoen din ikke virker som den skal
  • Koble mobil eller laptop på trådløst nett
  • Installere programvare
  • Printe og scanne dokumenter

Kristine treffer du på mandager mellom 09-15.

Hvem er du?

IT-vakt sitter fokusert foran en pc.
Joanna løser IT-utfordringer. Foto: Nikolai Vågnes/UiO

Jeg heter Joanna og studerer språkteknologi på Institutt for informatikk på Universitetet i Oslo. Jeg går nå mitt siste semester på bachelorstudiet, og starter på masterstudiet høsten 2020. Jeg jobber som konsulent på Realfagsbiblioteket, og skal også være en dag i uken på Medisinsk bibliotek.

Dette er jeg veldig glad for siden jeg også er veldig interessert i medisin. I fremtiden tenker jeg å jobbe i en sektor som kombinerer informatikk og medisin, fordi jeg vet at disse to fagområdene kan hjelpe til med å løse noen av fremtidens utfordringer.

Jeg kan hjelpe dere med:

• Tekniske problemer knyttet til UiO sine tjenester
  • Nettverk
  • Printe/scanne
  • Brukernavn og passord
  • Fjerninnlogging
  • Installere programvare

Joanna treffer du på tirsdager mellom 14-16.

Publisert 5. mars 2020 11:54 - Sist endret 9. mars 2020 09:04