Aktuelle saker

illustrasjon bibliotek
Publisert 23. aug. 2019 10:21

Velkommen til ditt nye liv som student på UiO. Vi på biblioteket står klare til å hjelpe deg på veien, bare spør oss.

Bildet kan inneholde: mennesker, publikum, sosial gruppe, samfunnet, begivenhet.
Publisert 9. aug. 2019 14:01

Velkommen tilbake til UB og UiO etter sommerferien. Håper alle har fått koblet godt av og er klare for høsten og studiestart mandag 12.august.

Bildet kan inneholde: produkt, teknologi, data-tastatur, elektronisk apparat.
Publisert 4. juli 2019 14:09

Universitetet i Oslo har sammen med fem sterke partnere mottatt EU-midler til et prosjekt, som skal gi ny kunnskap om "transferable skills" og samtidig skape fundamentet for en fremtidig universitetsallianse.

Logo Springer Nature
Publisert 27. juni 2019 11:39

På vegne av UiO og andre forskningsinstitusjoner har Unit, etter en lang forhandlingsprosess, inngått en intensjonsavtale med det akademiske forlaget Springer Nature om en 3-årig Springer Compact avtale fra 2020.

Gruppebilde, medlemmene av CELL teamet jubler
Publisert 26. juni 2019 07:37

Det juridiske fakultet er blant åtte finalister som kan få et Senter for fremragende utdanning. - Et signal om at vi har gjort noen riktige valg, sier dekan Dag Michalsen.

Oslo, fjord, bygdøy, båter
Publisert 24. juni 2019 12:39

Kjære alle kolleger på UB,

Illustrasjon av foajeen i Domus Juridica
Publisert 13. juni 2019 08:29

I januar 2020 kan vi ønske alle våre brukere velkommen til et samlet Juridisk bibliotek i Domus Juridica ved Tullinløkka.

tannhjul i klokke. Colurbox
Publisert 6. juni 2019 09:01

Om UBs økonomi, utviklingsavtale med universitetsledelsen og endringer fremover.

Illustrasjon av pensum. Illustrasjon: Rita Ho, (WMF) [CC0]
Publisert 15. mai 2019 12:05

UiO er nå i gang med prosjektet Digitalt pensum, som har som mål å få en helhetlig digitalisert løsning for både pensumlister og pensuminnhold. Prosjektet skal bidra til oppfyllelsen av et helhetlig digitalt læringsmiljø ved UiO.

Blomsterkvist foran HumSam-biblioteket
Publisert 13. mai 2019 14:26

Svein Engelstad takker av som leder for HumSam-biblioteket med disse refleksjonene om fortiden og tanker om fremtiden for Universitetsbiblioteket.