Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, smil, øyenbryn.
Publisert 15. mars 2021 19:06

9. april forsvarer UBs Eystein Gullbekk sin avhandling "Performing interdisciplinary knowledge: Information work in emerging interdisciplinary research".

Bokforsider
Publisert 8. mars 2021 09:50

Den 8. mars markeres den internasjonale kvinnedagen verden over. Denne dagen er både en kampdag og en dag for feiring. Vi har vi laget en liste med skjønnlitteratur som på ulike måter sier noe om kvinners liv i moderne tid.  Les en eller så mange du vil og bli inspirert.

portrett, person, jente, natur
Publisert 2. mars 2021 11:22

Victoria studerer statsvitenskap ved UiO og skriver for tiden bachelor-oppgave. Hun fikk både hjelp og motivasjon ved å besøke HumSam-bibliotekets digitale skranke i Zoom.

campus, Blindern, vinter, snø, bibliotek
Publisert 21. jan. 2021 14:41

Vi er godt i gang med det nye året, etter 2020 som var et krevende år for oss alle. Vi vil også i 2021 måtte forholde oss til en pandemi, som fortsatt vil påvirke arbeidet og samarbeidet oss imellom. Likevel er det høyt tempo på UB om dagen. Vi skal ha mange allerede igangsatte aktiviteter med oss inn i det nye året. I denne bloggposten gir vi en beskrivelse av pågående og kommende organisasjonsutviklingsprosesser på UB.