Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: produkt, tekst, linje, diskett, teknologi.
Publisert 9. okt. 2020 13:13

Tenesta Zotero Storage er no tilgjengeleg for alle studentar og tilsette ved UiO. Om du legg inn UiO-e-postadressa di i Zotero-kontoen din, får du uavgrensa lagringsplass for å synkronisere PDF-filer og andre vedlegg.

tretopper, skogbunn, bymarka
Publisert 20. sep. 2020 19:24

I juni vedtok bibliotekstyret ny strategi for Universitetsbiblioteket frem mot 2030. Et stort stykke arbeid ble med det avrundet. I 19 måneder har UB stått i en strategiprosess. Denne uken ble UBs strategi lansert – på zoom.

Fasade, Georg Sverdrups hus, mennesker
Publisert 4. sep. 2020 16:53

Fra mandag 7. september innfører vi meråpent på enkelte tidspunkter i biblioteket i Georg Sverdrups hus. Meråpent betyr at biblioteket er ubetjent, og bygningen stengt, men du kommer inn med UiO ansatt- eller studentkort.

Jente som slapper av med bok i gresset.
Publisert 23. juni 2020 12:02

HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus er åpent. De andre bibliotekene holder take away-biblioteket åpent i sommer, men med reduserte åpningstider. Vi planlegger for vanlige åpningstider for alle avdelinger fra 10. august, under forutsetning av at situasjonen tillater det.