English version of this page

Hva skjer på UB?

Kurs, arrangement og utstillinger.

Kurs

I de fleste studiene ved UiO stilles det krav til å kunne finne fram i faglig litteratur og faglige kilder, til etisk bruk av kilder, til kritisk å kunne vurdere ulike typer informasjon, og riktig bruk av referanser og kildehenvisninger. Gjennom våre kurs får du styrket dine forutsetninger på disse områdene.

Alle kurs for studieprogrammer og emner

Alle enkeltstående og åpne kurs

Arrangement

Vi har mange faglige og sosiale arrangement på biblioteket.

Er det vanskelig å finne tid til å skrive? Akademisk skrivesenter arrangerer felles, strukturert skrivetid etter modellen "Shut up & write".

Welcome to the Life Science Writing Club! Join in for a chance to meet other researchers in the life sciences - and get some writing done!

Utstillinger

21. nov. 20227. jan. 2023, Underetasjen, HumSam-biblioteket

Hvordan ser er godt samfunn ut? Hvilke regler ville vi hatt om vi begynte på nytt på en ny planet? Dette er utgangspunktet for utstillingen "Den nye planeten", som nå vises i HumSam-biblioteket.

24. nov. 2022 15:0020. des. 2022 16:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes Hus

Velkommen til utstillingen Funkis & Formalin. En fotoutstilling med bilder fra Farmasibygningen på Blindern av fotograf og farmasøyt Kristin Rosmo.

29. nov. 202213. jan. 2023, HumSam-biblioteket

Velkommen inn i Studio Ghiblis magiske filmunivers! Årets juleutstilling i HumSam-biblioteket er en hyllest til fire av Hayao Miyazakis vakre og stemningsskapende filmer.

Arrangement og produksjon

UB tilbyr tjenester, rådgivning og arrangementsstøtte til store og små arrangement og produksjoner for hele UiO. Vi har lang erfaring, god kompetanse og inngående kjennskap til UiO som arrangementsarena.