English version of this page

Aktuelle saker - Side 4

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, smil, øyenbryn.
Publisert 15. mars 2021 19:06

9. april forsvarer UBs Eystein Gullbekk sin avhandling "Performing interdisciplinary knowledge: Information work in emerging interdisciplinary research".

portrett, person, jente, natur
Publisert 2. mars 2021 11:22

Victoria studerer statsvitenskap ved UiO og skriver for tiden bachelor-oppgave. Hun fikk både hjelp og motivasjon ved å besøke HumSam-bibliotekets digitale skranke i Zoom.

campus, Blindern, vinter, snø, bibliotek
Publisert 21. jan. 2021 14:41

Vi er godt i gang med det nye året, etter 2020 som var et krevende år for oss alle. Vi vil også i 2021 måtte forholde oss til en pandemi, som fortsatt vil påvirke arbeidet og samarbeidet oss imellom. Likevel er det høyt tempo på UB om dagen. Vi skal ha mange allerede igangsatte aktiviteter med oss inn i det nye året. I denne bloggposten gir vi en beskrivelse av pågående og kommende organisasjonsutviklingsprosesser på UB.

ikoner for digitalisering
Publisert 20. jan. 2021 22:04

På tampen av året ble det  klart at UB tildeles prosjekteierskap og midler til investering i en felles digital plattform for å ivareta og tilgjengeliggjøre UiOs spesialsamlinger og databaser. Dette skal vi gjøre i nært samarbeid med USIT, forskningsadministrasjonen (FIADM) og ikke minst, fagmiljøene på fakultetene.