Bildet kan inneholde: himmel, belysning, urbant design, skygge, veidekke.
Publisert 11. juni 2021 09:39

Året 2020 har på mange måter vært annerledesåret der store forandringer møtte oss over natten. Dette fikk raskt betydning for alle UBs lokasjoner og undervisningen ble lagt om på et par uker. Lenge spilte pandemien hovedrollen i nesten alle saker vi befattet oss med. På tross av dette vi si at det er et imponerende år vi har lagt bak oss. I går ble årsrapport UB 2020 presentert for Bibliotekstyret.

Bildet kan inneholde: verden, måne, mote, belysning, interiørdesign.
Publisert 23. apr. 2021 09:57

Torsdag 15. april 2021 holdt Universitetsbiblioteket og Akademisk skrivesenter det årlige arrangementet Skrivenatt. Ledere av skrivesenteret, Ingerid Straume og Cathinka Dahl Hambro, gjester her lederbloggen med erfaringer fra første heldigitale Skrivenatt.

campus, Blindern, vinter, snø, bibliotek
Publisert 21. jan. 2021 14:41

Vi er godt i gang med det nye året, etter 2020 som var et krevende år for oss alle. Vi vil også i 2021 måtte forholde oss til en pandemi, som fortsatt vil påvirke arbeidet og samarbeidet oss imellom. Likevel er det høyt tempo på UB om dagen. Vi skal ha mange allerede igangsatte aktiviteter med oss inn i det nye året. I denne bloggposten gir vi en beskrivelse av pågående og kommende organisasjonsutviklingsprosesser på UB.

I denne bloggen skriver Universitetsbibliotekets ledergruppe om saker av betydning for UB og UiO.

Ledergruppen består av Cecilia Ekström, Hanne Graver Møvig, Randi Halveg Iversby, Eystein Gullbekk, Live Rasmussen, Hilde Westbye og Tina Lingjærde.