tannhjul i klokke. Colurbox
Publisert 6. juni 2019 09:01

Om UBs økonomi, utviklingsavtale med universitetsledelsen og endringer fremover.

Illustrasjon av pensum. Illustrasjon: Rita Ho, (WMF) [CC0]
Publisert 15. mai 2019 12:05

UiO er nå i gang med prosjektet Digitalt pensum, som har som mål å få en helhetlig digitalisert løsning for både pensumlister og pensuminnhold. Prosjektet skal bidra til oppfyllelsen av et helhetlig digitalt læringsmiljø ved UiO.

Blomsterkvist foran HumSam-biblioteket
Publisert 13. mai 2019 14:26

Svein Engelstad takker av som leder for HumSam-biblioteket med disse refleksjonene om fortiden og tanker om fremtiden for Universitetsbiblioteket.

Bilde av medlemmene i CELL.
Publisert 3. mai 2019 11:04

Storsatsingen på studentaktiv læring på Det juridiske fakultet har fått 5 millioner fra DIKU til å utvikle innovative læringsformer.

Påskeegg i Juridisk bibliotek. Foto: UB/Marianne Karlsen
Publisert 11. apr. 2019 12:43

Kjære alle sammen, som påskehilsen i år vil vi skryte av alles bidrag til UBs drift.

I denne bloggen skriver Universitetsbibliotekets ledergruppe om saker av betydning for UB og UiO. Fra venstre: Live Rasmussen, Helge Mjelde, Randi Rønningen, Svein Engelstad, Hanne Graver Møvig, Håvard Kolle Riis og Randi Halveg Iversby. Foto: UiO/Stine Marie Barsjø