Bildet kan inneholde: mennesker, publikum, sosial gruppe, samfunnet, begivenhet.
Publisert 9. aug. 2019 14:01

Velkommen tilbake til UB og UiO etter sommerferien. Håper alle har fått koblet godt av og er klare for høsten og studiestart mandag 12.august.

Oslo, fjord, bygdøy, båter
Publisert 24. juni 2019 12:39

Kjære alle kolleger på UB,

tannhjul i klokke. Colurbox
Publisert 6. juni 2019 09:01

Om UBs økonomi, utviklingsavtale med universitetsledelsen og endringer fremover.

Illustrasjon av pensum. Illustrasjon: Rita Ho, (WMF) [CC0]
Publisert 15. mai 2019 12:05

UiO er nå i gang med prosjektet Digitalt pensum, som har som mål å få en helhetlig digitalisert løsning for både pensumlister og pensuminnhold. Prosjektet skal bidra til oppfyllelsen av et helhetlig digitalt læringsmiljø ved UiO.

Blomsterkvist foran HumSam-biblioteket
Publisert 13. mai 2019 14:26

Svein Engelstad takker av som leder for HumSam-biblioteket med disse refleksjonene om fortiden og tanker om fremtiden for Universitetsbiblioteket.

I denne bloggen skriver Universitetsbibliotekets ledergruppe om saker av betydning for UB og UiO. Fra venstre: Live Rasmussen, Helge Mjelde, Randi Rønningen, Svein Engelstad, Hanne Graver Møvig, Håvard Kolle Riis og Randi Halveg Iversby. Foto: UiO/Stine Marie Barsjø