English version of this page

HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Georg Sverdrups hus fasadebilde. Foto: Francesco Saggio/UiO

Velkommen til HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus. Vi betjener primært studenter og ansatte ved HF, SV, UV og TF, men vi er også åpen for andre.

Kontakt oss

Åpningstider

Georg Sverdrups hus
Moltke Moes vei 39

Telefon: +47 22 85 40 00 (Man-fre: 10-12)
E-post: humsam-biblioteket@ub.uio.no

Ansatte  |  Kart  |  Mer kontaktinformasjon

Bruk av biblioteket

Veiledning og hjelp

Kontakt oss for veiledning, hjelp eller for å få svar på spørsmål om biblioteket eller tjenestene vi tilbyr. Vi tilbyr hjelp i skranken, e-post, telefon. Hvis du er student eller ansatt ved UiO kan du også bestille en time hos bibliotekar eller fagansvarlig direkte i kalenderen, som er åpen 14 dager frem i tid. Der vil du kunne få hjelp til litteratursøk, kildebruk, skrivehjelp, veiledning innen forskningsdata mm.

Akademisk skrivesenter

Skrivesenteret er åpent for alle studenter og forskere som ønsker å utvikle sin egen skriving. Bestill time enten i Zoom eller med fysisk oppmøte, og diskuter dine ideer, tekstutkast og spørsmål om skriveprosessen med en av våre skrivementorer.

Filming og fotografering i biblioteket

Regler for fotografering og filming inne i biblioteket i Georg Sverdrups hus.

Alt om lån

  • Les om lån, lånetid og andre lånebetingelser. Her kan du også fornye lånene dine.
  • Bøker kan sendes i posten. Legg gjerne ved en lapp om at boka skal leveres og hvilket bibliotek du har lånt fra. Her finner du våre postadresser.
Bildet kan inneholde: bok, utgivelse, gjøre, tre, materiell egenskap.

Våre samlinger

Les mer om våre store og innholdsrike samlinger, med trykte bøker, e-bøker, tidsskrifter, aviser, skjønnlitteratur, referanseverker, papyruser og bokskatter. 

Utstillinger i Georg Sverdrups hus

2. mai 202229. mai 2022, HumSam-biblioteket

Hva skjer når kunst og sosialantropologi møtes som likeverdige partnere? Hvilke teksturer, farger og uttrykk har følelsene av utenforskap, erfaringer med underrepresentasjon, rasisme og det å stå i spagat mellom ulike kulturer?

Aktuelt